Nederlandse taalcoaching

Ik geef online individuele Taalcoaching bij het leren van de Nederlandse taal voor expats. Studenten kunnen taalmateriaal op hun eigen niveau en volgens hun eigen leerstijl uitkiezen en ik kan daarbij adviseren.

Introductie

Als het jou een goed idee lijkt om hulp van mij te krijgen als individuele Taalcoach, of misschien weet je het nog niet helemaal zeker, kun je altijd contact met mij opnemen (zie Contact, onderaan deze pagina). We kunnen dan een online kennismakingsafspraak maken.

Flex Card

Als je flexibel wilt zijn, kun je een Flex Card kopen. Elke Flex Card is goed voor 14 uur Nederlands taalcoaching en is een jaar geldig voor 1 persoon en kost €630.

Taalcoaching in een (online) groep

Als je door mij wilt worden gecoacht bij het leren van de Nederlandse taal en je dat voor langere tijd volgens een vast schema wilt doen, dan is Taalcoaching (online) in een groep wellicht iets voor jou. Samen met 3 tot 5 andere online studenten van hetzelfde taalniveau leer je de Nederlands taal. De kosten voor 3 maanden zijn €560 per persoon (14 lessen van 1 uur) plus de kosten voor lesboeken.

Individuele taalcoaching

Wil je graag individuele, één-op-één taalcoaching van mij krijgen gedurende minder dan 14 uur? Op het moment kan dat alleen online (vanwege Covid-19).  Na de eerste kennismaking en daarbij rekening houdend met jouw voorkeuren, taalniveau en leerstijl, kan ik je verder coachen bij het leren van de Nederlandse taal. We maken daarbij gebruik van de lesmethoden waar je al mee vertrouwd bent of die het beste bij jouw leervaardigheid passen. Ik zal jou geduldig helpen met de Nederlandse uitspraak, het spreken, de grammatica, taalbegrip en spelling. Mijn uurtarief voor individuele, één-op-één taalcoaching is €55.